Novi Xiaomi TV Box S (2nd gen – druga generacija)

Možda vam se svidi

5 komentara

 1. Smejo napisao:

  Hvala na odgovoru. Da li osim ova dva navedena uređaja, postoji još nešto za uzeti u obzir u cjenovnom rangu između 40-80 Eur?
  Naravno, pod uvjetom da uređaj ima licencirani Android sustav poput Xiaomi-a i Mecool-a, i da se radi isključivo o Tv boxu, ne stickovima…

 2. Smejo napisao:

  Hvala na odgovoru. Ima li još kakav uređaj u ovom cjenovnom rangu osim ova 2 navedena (40-80 eur) za preporučiti, pri tome mislim isključivo na tv box-ove s licenciranim Android sustavom, s napomenom da bi uređaj služio isključivo za KODI i IPTV?

 3. Smejo napisao:

  Nakon korištenja oba uređaja, koji ima bolji ‘user experience’, tj. koji je prema Vama generalno kvalitetniji, ima potencijalno bolju podršku kod updateova, sučelje itd.? Govorim o usporedbi ovog uređaja (Xiaomi TV box S 2nd Gen.) i uređaja Mecool KM2 Plus (https://bswireless.hr/trenutno-najbolji-android-tv-box-za-70e-mecool-km2-plus/) ?

  • cile napisao:

   Sučelje je isto kod oba (novi Google TV). Na km2 plus je došao update na google tv isto kao i na xiaomi tv box s 2nd gen pa pretpostavljam da je podrška podjednaka, premda bi xiaomi trebao imati bolju. U brzini isto ne primjetim razliku jedino što xiaomi nema ethernet port, samo wifi pa mi je mecool po tome bolji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.