Nadograđujem laptop na Windows 11

Možda vam se svidi

7 komentara

 1. zvir12 napisao:

  Imam instaliran windows 11 već neko vrijeme, ali se sada jedva može koristiti. Možda se radi o virusu, iako imam instaliran antivirusni program, možda se neki programi ne podnose, ne znam u čemu je problem. Pokušao sam popraviti OS nekim programima i komandama, ali nisam uspio. Pokušao bih reinstalirati 11-icu. Da li mogu koristiti proceduru koju ste prikazali u ovom videu ili je potreban drugačiji pristup. Zahvaljujem.

  • cile napisao:

   Windows 11 možeš vratiti na “tvorničke postavke” kao mobitel otprilike. Samo odeš u Postavke pod Sustav pa Oporavak – tu imaš opciju Vrati računalo na zadane postavke. Premda će ti Windowsi svakako s vremenom biti sve sporiji jer stalno dolaze nove update-i pa su Windowsi sve zahjevniji, a kopjuter je uvijek isti. Znači, sam kompjuter neće usporiti, on uvijek radi isto, ali sve što koristiš na njemu je sa svakom verzijom sve zahtjevnije.

   • zvir12 napisao:

    Pronašao sam na Youtubu video, koji prikazuje postupak vraćanja windowsa 11 na tvorničke postavke. Zahvaljujem na odgovoru.

 2. Ivan Martinko napisao:

  pola godine nakon upgradea sa win 10 na 11, išao sam na clean install win 11 od početka. puno bolje radi od upgradea. savjet – ako žlite koristiti windows 11, backupirajte si sve bitno, boot fajl na stick i bootate i instalirajte ciste win 11.

 3. Ivan Martinko napisao:

  win 10 je toliko jednostavniji i pristupaČniji..

 4. Ajnur napisao:

  Aliexpress link ne radi, ukinuli su artikal.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.