Kako instalirati KODI 17 Krypton i podesiti ga za besplatno gledanje filmova i serija (detaljne upute)

Možda vam se svidi

91 komentar

 1. Ivan Lalić napisao:

  Pozdrav, u zadnjoj dopuni uputa od 07.01.2018. naveo si da je Covenant počeo zezati, dao si upute za Genesis Reborn, a još prije si naveo da Exodus ne radi. Ja očito nešto ne kužim jer meni sva tri dodatka podjednako rade, možda je tome tako jer sam u postavkama stavio da mi se dopune automatski ažuriraju? Postoje samo “kozmetičke” razlike, npr. Covenant ima ikone za razliku od padajućeg izbornika kojeg imaju Exodus i Genesis, a potonji je na engleskom sa dodatnim opcijama koje prethodna dva nemaju i to je to. Na netu ima jako puno uputa i sugestija koje se međusobno dosta razlikuju, ja im baš i nisam sklon, a kako sam po tvojim uputama sredinom prošle godine instalirao Kodi i dodatke bez problema ostajem vjeran ovoj stranici.

 2. bumbo napisao:

  Nema teorije da se instalira na mom windowsu 10 koji nije orginal, ili jezik aplikacije mora biti HR jer ja sam osatvio english?

 3. Pero Peric napisao:

  Dodem do tocke 14. I ne ide dalje

 4. MicaMaca napisao:

  Postovani, vise u Simply Caz repozitoriju nema ni Exodusa, ni Covenanta.
  Sto preporucate?
  Hvala.

 5. Denis napisao:

  Može li mi netko pomoći. Kad zelim instalirati adonse stalno kad upišem listu i stisnem ok mi se pojavi. Nemoguće primanje informacija direktorija. Razlog tome je možda što mreža nije povezana. Želite li ipak dodati? POMOĆ!!!!!!

 6. Vedran napisao:

  Dodem do “instaliraj iz zip datoteke” idem na “kodi.filmkodi.com.i dalje se ne desava nista???

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.